Geil
Marquis, voor al uw klusjes

Marquis, voor al uw klusjes

Ik bood mij aan op een site om klusjes te doen voor weinig geld. Ik kon het geld goed gebruiken en ik had tijd om het te kunnen doen. Het liep als snel storm en het was heel uiteenlopend kwa werkzaamheden. Iets repareren, schilderen, schilderijen ophangen, iets op een lastige plek schoonmaken, etc… Dit verhaal gaat over een ontmoeting met een wat oudere man. Hij was rond de 55 en zag er goed uit. Ik ben 25 en val op wat oudere mannen. Ze hebben iets speciaals. En als ze dan ook nog een grote dikke pik hebben en grote stevige ballen, dan ja, dan word ik daar meteen boter geil van.

De man waar ik naar toe ging had een probleem met de wasmachine en ik zou even langskomen om te kijken wat er aan de hand zou zijn, omdat hij het niet goed deed. We hadden een afspraak gemaakt wanneer ik langs kwam en op die dag en tijdstip stond ik bij hem voor de deur. Ik was die dag erg geil en wat ik dan vaak doe, is een overall aan met niks eronder aan. Dan hangen mijn pik en ballen lekker los en het is erg geil om dan een klusje te gaan doen. Een overall heeft ook soms in bepaalde houdingen inkijk en dat wind mij dan extra op. Dat je weet dat ze misschien je pik kunnen zien.

Het was nog best vroeg die ochtend toen ik aanbelde en de man open deed in een ochtendjas. “Kom er in, ik heet Peter”, zei de man vriendelijk. Waarop ik antwoordde dat ik Marquis heet en dat het aangenaam kennis met hem te maken is.
“Koffie?” Vroeg Peter.
“Ja, lekker”, zei ik.
Peter liep naar de keuken en het was een mooie man en ik begon meteente fantaseren over hoe hij er uit zou zien zonder ochtendjas.
Toen hij terugkwam met de koffie en wij die genuttigd hadden onder een gezellige babbel, gingen we bij de wasmachine kijken.
Ik kwam er al snel achter dat de wasmachine iets verplaatst moest worden zodat ik aan de achterkant kon kijken en aangezien we met z’n tweeën waren was dat zo gepiept zei ik.
Peter aan de ene kant en ik aan de andere.
We schoven de wasmachine een stukje en Peter bleef met zijn ochtendjas haken aan de wasmachine en trok het een stukje open zodat ik inkijk had.
Hij had er niks onder aan en ik zag een prachtige dikke pik hangen. Hij had het zelf nog niet zo in de gaten dat zijn ochtendjas open stond, totdat het hem opviel dat ik veel naar zijn kruis keek. Niet dat hij toen zijn ochtendjas dicht deed. Nee, in tegendeel. Ik zag zijn pik langzaam groter en dikker worden en langzaam naar voor komen totdat zijn pik de ochtendjas aan de kant schoof en er helemaal uit stak.
Ik zei niks, maar werd steeds geiler. Peter zag dat mijn overall bij mijn pik naar voor ging staan, en ik liet dat gebeuren.
Hij had echt een mooie pik.
Er zat een dikke grote eikel op en zijn pik was lang en dik. Dikke aderen liepen over de schacht en ik zag stevige grote ballen. Zijn harde pik stond niet helemaal overeind maar meer haaks op zijn lijf door het gewicht en grote.
Ik kreeg het er warm van en trok mijn overall een stuk open. Van boven bijna helemaal naar beneden tot bij mijn pik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *