Geil
Weggegeven

Weggegeven

Ik ben een alleenstaande man van vijf en zestig, oud leerraar, dus Ik heb een AOW met een ruim pensioen uitkering, en een ruime vier kamer woning, waar ik eigenlijk maar twee kamers van in gebruik heb. Toen ik op een dag in de supermarkt op het boord, waar iedereen een kaartje, als je iets te koop of te ruilen had, op kon plaatsen, een kaartje, met telefoon nummer zag waarop stond: tijdelijke opvang voor vluchtelingen gezocht.

Ach, waarom niet dacht ik, voor tijdelijk kan het geen kwaad, ik kan er iemand helpen, en ik ben niet zo alleen in huis, dus melde ik mij aan. Het ging allemaal nog niet zo makkelijk, wand eerst kreeg ik nog een soort controle, of dat mijn huis, en ik er wel geschikt voor waren. Toen ze zagen dat elke kamer op slot kon, keurde ze het goed, en vroegen of ik een oudere Islamietische vrouw met een kind in huis wilde nemen, die maar een klein beetje Nederlands konden spreken, en ik het hun konden leren. Ik zei dat ik daar geen bezwaar aan had, en twee weken later kwamen ze die vrouw met haar kind brengen. Het bleek een moeder en kind uit Afghanistan te zijn, die voor de Taliban waren gevlucht. De moeder hete “Mhemet”, en bleek een jaar of veertig te zijn, maar zag er uit alsof ze zeventig was. Het kind, een knap meisje van een jaar of dertien/veertien hete “Aisha”, en liepen nog in de kleding, zoals in Afghanistan. Na een paar weken kon Aisha al aardig Nederland spreken en wilde wel meer alleen naar buiten. Ik bood hen aan om andere kleding voor hen te gaan kopen. Zij vertaalde dit voor haar moeder, maar die wilde dat niet aan nemen, wel mocht ik voor Aisha doen. Toen ik weer met haar thuis kwam, en zij zag dat ik voor Aisha een kort rokje had gekocht, wilde haar moeder eerst niet hebben dat zij die kleren aan trok, omdat het teveel bloot was, maar na veel praten, dat dit in Holland heel gewoon was, dus Aisha anders hier voor gek liep, liet zij het maar toe. Ik kocht toen steeds meer kleren voor haar, die steeds korter waren, en ook een Bh,tje, en wat strings. Aisha trok alleen nog maar haar nieuwe kleren aan, en Aisha vertelde me, dat haar moeder zich schaamde, omdat ze mij dit nooit terug zou kunnen betalen.

Op een gegeven moment, viel het moeder Mhemet op, dat ik vaak verlekkerd naar Aisha zat te kijken, en vroeg in het beetje Hollands dat ze geleerd had: Jij Aisha mooi vinden, ik geen geld heb, maar jij mag Aisha wel heb? Nee, hoeft niet hoor, zei ik, Aisha is toch nog kind!Nee, nee, Aisha is al groot vrouw, zij daar haar heb, en ook bloed! O dat kan wel, zei ik, maar dan moet ze wat groter zijn, en Hollandse meisjes doen dat haar weg, vinden ze vies als ze bloed hebben. Mhemet vond het waarschijnlijk niet leuk dat ik haar dochter af wees, en trok Aisha mee naar hun kamer. Na een half uurtje kwam ze de kamer weer in, en trok Aisha achter zich aan. Mijn mond viel open, toen Mhemet Aisha naar voren duwde, en zij geheel naakt was. Ik kreeg meteen een stijve pik, toen ik haar stevige tietjes en haar kutje zag, wat Mhemet ook zag, en zei; Aisha niet meer haar heb jij nou Aisha wel heb?en duwde haar naar me toe. Aisha ging voor me zitten, en begon mijn broek los te maken. Jho, wat ga jij nou doen, zei ik, en wilde haar weg duwen. Nee niet doen, zei ze zacht, laat mij maar doen, mijn moeder heb gezegt wat ik moet doen, als ik het niet doe, word mijn moeder boos op mij en ga ze me straf geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *