Geil
Sportschool liefde

Sportschool liefde

Ik ga alweer een paar jaar regelmatig naar de sportschool bij mij in de stad. Het is een goede toevoeging in mijn leven, het is voor iedereen goed om wat sterker te worden. Sinds een tijdje komt er een bloedmooie vrouw op eenzelfde dag trainen als dat ik doe. Ik ben 19 en zij is 38, maar we kunnen goed met elkaar overweg en lachen veel met elkaar. Ik wist ook niet gelijk dat ze al wat ouder was, want ze ziet er ongelofelijk jong uit, ze traint ook vaker daar als ik. Ik wist ook niet dat ik zo geil kon worden van wat oudere dames, maar zij was zo geil, helemaal als ze zo’n strakke legging aanhad. Ze heette Julia en had een goede cup b, maar vooral ook een lekkere volle kont, daar keek ik natuurlijk altijd gelijk naar 😉.

Het was maandagavond, ik vind het altijd fijn om in de avond te sporten, en het was rustig in de sportschool. Ik had het die avond weer moeilijk voor mezelf gemaakt, een lekkere zware training gemaakt voor mezelf. Julia was er al toen ik binnen kwam lopen, ze had weer haar geile sportkleding aan, legging met een strak t-shirtje, waarin je haar borsten goed kon zien. De sfeer zat er al weer goed in, meerdere mensen die daar rondliepen kende ik al en iedereen praat met iedereen. Als ik aan het sporten ben krijg ik niet zo gauw een stijve, dat is wel een voordeel, met al die strakke sportkleding om me heen. Ik haalde altijd dingen in mijn hoofd als ik Julia weer eens naar me zag kijken. En dan keek ik weer naar haar schuddende kont, als ze weer eens zo’n geile oefening daarvoor aan het doen was.
Totdat we weer eens een keer langs elkaar heen moesten lopen met het wisselen van de oefening. Nu keek ze wel erg verliefd naar me en inderdaad raakte ze licht mijn pik aan toen ze me voorbij liep. Ik kon mijn ogen niet geloven dat ze dat nu ineens zo deed. Toen we klaar waren kwam ik haar in de gang bij de ingang weer tegen en fluisterde wat in mijn oor.

‘Ik zie wel hoe je steeds naar me zit te kijken. Mijn man is vanavond niet thuis, hoor.’ En ze gaf me een knipoog. Ze liep weg en appte me even later haar adres. Ik ging daar gelijk heen op mijn fiets, het was niet zo ver weg, ze woonde ook in dezelfde stad. Daar aangekomen zette ik mijn fiets voor de deur en belde aan, ze had al wel verwacht dat ik zou komen. Ze had zich al verkleed in een zomers jurkje en ik zag duidelijk haar borsten naar voren steken. Bij haar binnen trok ze me mee naar de slaapkamer en gooide mij op mijn rug op het bed. Ze zei me hoe geil ze het vond om weer eens te spelen met zo’n jonge pik. Toen trok ze snel mijn broek uit en nam mijn nog slappe pikkie in haar mond, ze ging al sneller op en neer. Ik pakte haar hoofd vast en kwam diep in haar keeltje terecht, keihard ging ik op en neer in haar mondje. Ze had daar al wel ervaring mee, het voelde zo goed! Ik trok haar jurkje over haar hoofd en daaronder had ze helemaal niks aan. Ik werd nog veel geiler van haar geschoren kutje en haar strakke borstjes die naar voren stoken. Ze kwam met haar kutje op mijn gezicht zitten, ik had dat nog nooit gedaan maar ik ging met mijn tong over haar klitje. Ik hoorde dat ze dat wel fijn vond, ze had nog de lucht om te kreunen met mijn stijve paal in haar mond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *