VSV 1 – BWBB 1, (uitslag 0-1)

VSV 1 – BWBB 1, (uitslag 0-1)

Er valt, wat het voetballende gedeelte betreft, niet veel interessants te vertellen over deze wedstrijd.

De eerste helft waren we heer en meester, maar geen enkele dreiging. De paar momenen dat dat wel het geval was werd het dramatisch uitgespeeld. De tweede helft werd het ietsjes beter, maar hield ook niet echt over. Gelukkig konden we wel de overwinning naar ons toetrekken, nadat een geslaagde aanval kon worden afgerond door Hansie Weehuizen.

Om de wedstrijd te controleren werd de balvaste spits Etienne Olf in het veld gebracht voor de moegestreden Hansie. Het kenmerkende rommelen van Etienne in de aanval leverde geen doelpunten meer op.

Een kwartier voor tijd werden we opgeschrikt door een uit de lucht vallende rode kaart voor Giovanni Boezerman. Niet voor een overtreding, of wat dan ook, maar een volstrekt ongepaste verbale uithaal naar onze eigen grensrechter werd door de scheidsrechter bestraft met een rode kaart.

Een flinke schorsing dreigt. Om de verdediging weer op peil te brengen moest aanvaller Mick Wever plaatsmaken voor verdediger Jessie Tuffour. We haalden ongeschonden het einde, maar door ons ondertal kon het zwakke VSV toch nog een paar keer dreigend zijn.

Afsluiten en vergeten maar deze erbarmelijke partij. Vol goede moed op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen ASV Arsenal.

Een goed resultaat zal positieve energie genereren om eind januari het tweede deel van de competitie aan te vangen.

A.s.v Blauw-Wit