Verslag: Sloterdijk O9-3 – BWBB O9-1 (Uitslag 1-5)

Verslag: Sloterdijk O9-3 – BWBB O9-1 (Uitslag 1-5)

Na het spektakelstuk van vorige zaterdag stonden de kids vanochtend om half tien klaar voor de aftrap tegen Sloterdijk.
Na een lange warming-up en lang wachten op de scheidsrechter wat de concentratie van onze voetballertjes niet bevorderde rolde de bal klokslag 9.40 uur gelukkig.

Vooral rolde de bal richting het doel van Sloterdijk. De trainer keek zijn ogen uit bij zoveel inzet en steeds beter spel. Verder liet ook iedereen een staaltje voetbaltechniek zien die de trainer en ouders deed watertanden. Het was B.W.B.B. die de bakl het meeste in bezit had en de meeste kansen had. We hebben er op getraind en het was te zien:” het schieten…

De trainer merkt dat er steeds beter op doel geschoten wordt door jullie en dan komen er vanzelf doelpunten zo-ook in deze wedstrijd. Yousuf mocht zijn eerste doelpunt voor en met ons team vieren, 0-1. Dat niet altijd de bovenliggende partij automatisch doelpunten scoort was de eerste helf duidelijk, bij één uitvalletje werd het 1-1. Dat werd tevens de (lange)ruststand.

Dat jullie je niet “uit het veld laten staan’’ (niet letterlijk nemen jongens!) werd duidelijk in de tweede helft. Amine met een rake kopbal, Enes met een volley en Maxime met een poeier in de bovenhoek en een droge knal zorgden voor een verdiende 1-5 overwinning.

Natuurlijk gaan we maandag en woensdag weer lekker trainen want WE willen nog beter gaan voetballen.

Voor wat betreft onze doelpuntenpot:” Het Feestvarken wordt dikker en dikker en zwaarder.

Groetjes en voetbalschoentjes: trainer John

A.s.v Blauw-Wit