Verslag: CTO 70 1 – BLWBB 1 (uitslag 1-6)

Verslag: CTO 70 1 – BLWBB 1 (uitslag 1-6)

De wedstrijd van ons vlaggenschip afgelopen zaterdag is geëindigd in een redelijk ruime overwinning. Wie de wedstrijd heeft aanschouwd moet echter tot de conclusie komen dat is vergeten om een historisch grote uitslag tot stand te brengen. Vanaf de allereerste minuut werd het arme CTO 70 onder enorme druk gezet.

Helaas wisten onze spelers het net niet te vinden, ondanks enkele fraaie aanvallen, maar veel minder geslaagde afrondingen. De paar speldenprikjes van de Duivendrechters waren ook niet formidabel, zodat het wachten was op de openingstreffer. Die kwam pas in de 25ste minuut. Zion Linger glipte voor de zoveelste keer langs zijn bewaker en gaf vanaf de achterlijn nu wel puntgaaf voor. Spits Sergio Ommel hoefde de bal vervolgens alleen maar binnen te schieten.

Toen na ruim een half uur Devante Ritveld een vrije schop vanaf links bijzonder fraai in de linker bovenhoek had geschoten ging het ergens op lijken. Helaas bleven we tot aan de rust ons gezapige spelletje (komt het nu niet, dan komt het straks wel) spelen. De 2-0 ruststand was een te kleine afspiegeling van de verhoudingen, dus coach Dave Samson was, niet onbegrijpelijk, niet tevreden.

Na rust zouden we het wel even gaan oppakken. Maar niet, nadat we eerst werden wakker geschut door een treffer van CTO70 (Shairon de Lima). Geheel onnodig en natuurlijk het gevolg van apathisch verdedigen. De voorsprong werd snel weer vergroot door Sergio. Intussen werd Devante Ritveld gewisseld voor Cerezo Charmes. Na een kwartiertje een mooie aanval via Sergio, Diego, Tommie Janssen met als afmaker wederom Sergio.

Even later leek Zion Linger even de weg kwijt, want werkelijk twee opgelegde kansen om te scoren liet hij aan zich voorbij gaan. Ondanks zijn dreiging, werd Zion daarom toch gewisseld voor Daniel Buadee. Een kwartier voor tijd draaide Diego prima weg bij zijn tegenstander en wist de bal vervolgens heel fraai in de kruising te knallen. Even later een een tweetje van Tommie en Sergio.

Deze combinatie zette Tommie vrij voor doel en dan weet je het wel. Scoren verzekerd. De 1-6 bleef vervolgens tot het eind op het bord staan.
Zoals gememoreerd een ruime, maar te kleine overwinning. Laten we er maar van uit gaan dat we het scoren hebben opgespaard voor de komende wedstrijden.

A.s. zaterdag thuis tegen De Brug. Deze (voor ons onbekende) tegenstander uit Haarlem is begonnen met twee nederlagen. Zo vroeg in de competitie zegt dat nog niets, zodat we geconcentreerd en fel de wedstrijd moeten aanpakken. Met onze kwaliteiten moeten we dan wel tot een goed resultaat komen.

A.s.v Blauw-Wit