Verslag: BWBB O9-1 – NFC O9-4 (Uitslag 4-6)

Verslag: BWBB O9-1 – NFC O9-4 (Uitslag 4-6)

KNOTS-gekke wedstrijd.

Vandaag traden onze Blauw-Wit-Beurs-Bengeltjes aan tegen het Amstelveense N.F.C.
Een lekkervoetbalweertjewatwiljenogmeerochtend stond garant voor voetbalspektakel.

Onze B.W.B.B’tjes zijn deze competitie wat wisselvallig begonnen maar de stijgende lijn is zichtbaar. Aan de conditie kan nog wat gesleuteld worden (Jongens en meisjes..BUITEN SPELEN! En het liefst voetballen) maar naast het verplichte ácties maken, gaat het overspelen steeds iets beter.

Concentratie is soms nog moeilijk een hele helft vol te houden maar is wel noodzakelijk om de tegenstander met –en-zonder bal in de gaten te houden. Daar wist N.F.C wel raad mee en voor de onder 9 het doorhad stond het al snel 0-2. Maar:”wat heeft jullie trainer genoten van de inzet! Inplaats dat jullie maar wat aan gingen rommelen stroopten jullie de mouwen op en stond ons complex in blauw-witte vuur &vlam. 2-2. Het werd 3-2 en dat was de ruststand.

De rust was een mooi moment om jullie een dik compliment te geven.
Maar zoals het in veel voetbalwedstrijden gaat, Ook de tegenstander doet er alles aan om te scoren…en dat deed dit ook. Het werd 3-3 en 3-4.

Nog was het niet afgelopen met het spektakel want nadat het 3-5 was geworden werd het een paar minuten voor tijd 4-5. De verdiende gelijkmaker viel helaas niet ondanks grote kansen en sloeg N.F.C keihard toe 4-6.

Niet getreurd, Prima gevoetbald en het publiek inclusief de trainer heeft weer van jullie genoten.
Tot op de training !

Groetjes en voetbalschoentjes: Trainer John.

A.s.v Blauw-Wit