Verslag: BWBB F1 – O.S.V F7 (Uitslag 4-3)

Verslag: BWBB F1 – O.S.V F7 (Uitslag 4-3)

Vandaag dan de eerste wedstrijd van onze Fjes 1.jaars in de Voorjaarscompetitie.

Alsof het weer zich aan het wedstrijdschema van de K.N.V.B had gehouden:; onder een helderblauwe lucht en een vriendelijk zonnetje begonnen beide zestallen(O.V.V.kwam met zes spelers) aan de wedstrijd.

Het werd een enerverende wedstrijd en dag, maar daarover straks meer.
Het kan bijna geen verrassing meer zijn dat het ploegje met blauw-witte streep meteen de aanval zocht zonder de verdediging te verwaarlozen.
Het schieten op doel is soms lastiger dan het lijkt dus bleef het nog even 0-0 maar er komt altijd een moment dat de bal wel goed geraakt wordt en de bal verdween na 10 minuten in het doel,1-0.

Dat O.V.V.op 1-1 kwam was omdat het inmiddels geen 4-0 was maar wel had kunnen zijn.
Afijn, de moed niet opgeven en lekker aanvallen is het motto.
Vlak voor rust werd het toch weer een voorsprong voor B.W.B.B.
De 2-1 werd dan ook de ruststand.
De tweede helft werd het toch weer 2-2 .

Nadat de scheidsrechter de bal over de lijn zag gaan maar de leider van O.V.V. niet was het weer een voorsprong,3-2.
Onze F.jes verloren een beetje de concentratie en vergaten toen het 4-2 werd te verdedigen.
O.S.V.kwam op dat moment verdient op 4-3.

De fluit van de scheidsrechter voorkwam dat de wedstrijd langer duurde dan de toegestane tijd anders had O.V.V. misschien nog 4-4 gemaakt. Het zij zo, de overwinning was een feit en toen…….niks, geen woord meer over de wedstrijd, die was lekker gespeeld,nee’ Het bestuur heeft de F1 blij gemaakt met kaartjes voor Ajax-Vitesse ,zaterdagavond om kwart voor acht.

Dat maak je als pupil natuurlijk niet wekelijks mee. Eens kijken of dat grote Ajax net zulke goede spelers heeft als onze F.1 ?!
Om kwart voor acht zaten ze daar,Ali ,Amine,Alperen,Bawar,Enes en zijn broer,Mauricio,,Moncef,Nizar en zijn broer,en Sohaib plus een aantal ouders en een timide trainer(Rrrterdammer)….In de Arena, trots om als uitverkorende voor deze wedstrijd de Godenzonen te kunnen zien spelen.
Helaas waren de spelers van Ajax niet in staat het niveau van onze F1 te benaderen maar 1-0 = 3punten ,toch?.

Het enige doelpunt viel trouwens in dezelfde minuut(1’e) als bij de meeste F-toppertjes de laatste regels van hun slaapliedje ten gehore wordt gebracht.

Om even voorhalf tien ging iedereen weer richting huis nog nagenietend van deze leuke voetbaldag.
Tot slot willen we namens alle kinderen van de F1 en hun ouders het Blauwwit/Beursbengels bestuur bedanken voor deze leuke verrassing!

Vriendelijke groet:John, trainer.

A.s.v Blauw-Wit