Verslag: BWBB F1 – NFC F7 (Uitslag 11-0)

Verslag: BWBB F1 – NFC F7 (Uitslag 11-0)

Doelpuntenregen

Na continue regen en wind tijdens de eerste dagen van februari bracht de wedstrijd tegen N.F.C.
Wederom regen. Echter:” het ging vandaag niet om een regen maar doelpunten.

De tegenstander van vandaag, N.F.C. was met hun nieuwe team duidelijk nog niet ingespeeld en onwennig maar het sportieve publiek uit Amstelveen bleef positief hun spelertjes aanmoedigen.

De kanjers van Blauwwit/Beursbengels spelen en trainen al meer dan een half jaar wekelijks samen en dit is zoal eerder opgemerkt aan de vooruitgang van de spelers te zien. Er wordt steeds beter samen gespeeld zonder dat dit ten koste gaat van het dribbelen en schieten op doel.
En vandaag dus de tweede wedstrijd van de Voorjaarscompetitie.

Er heerst een griepgolf in Nederland zodat we Ali helaas moesten missen terwijl Bawar en Mauricio ook niet mee konden doen.
Gelukkig heeft ons F-team vanaf vandaag een nieuwe B.W.B.B.-kanjer on der de naam van Maxim zodat er ondanks de beschreven afzeggingen gewoon zeven -tegen -zeven gespeeld kon worden.

Na het eerste fluitsignaal door de vader van Amine gingen de B.W.B.Bengeltjes zoals we de laatste maanden gewend zijn , meteen in de aanval. Vandaag zijn we ook begonnen met elke wedstrijd iemand de aanvoerdersrol te geven. Vandaag was het de beurt aan Sohaib. Hij deed dit als een echte aanvoerder ook de warming-up voor zijn rekening te nemen en zijn medespelers op de juiste plek te zetten.

Na een klets-klats-klots-in Flipperkasttactiek-bal rolde deze in het doel van N.F.C. , 1-0. Bij één van de spaarzame aanvallen van N.F.C. kwam Moncef goed uit zijn doel en door zijn redding werd de ruststand 3-0. Als ondergetekende goed heeft opgelet zorgden Enes, Amine en Soaib voor deze ruststand.

De tweede helft werd het eenrichtingsverkeer. En werd het 4-0 door Enes, 5-0 door Enes, 6-0 door Alperen, 7-0 door Amine, 8-0 door Enes, 9-0 door…Enes, 10-0 door Soahaib en 11-0 door Enes.

Maxime onze nieuwe aanwinst speelde dus de eerste wedstrijd met Blauwwit/B.B. mee en deed het in de spits en in de verdediging prima.
Voor wat betreft het team-spel :’ “het kluitjes voetbal gaat er ‘langzaam maar geleidelijk, steeds verder uit en dat erg knap van jullie’!

Volgende wedstrijd: Uit, tegen D.C.G.
Groetjes: trainer: John

A.s.v Blauw-Wit