Terugtrekking tweede elftal (zaterdag)

Terugtrekking tweede elftal (zaterdag)

Hierdoor delen wij jullie mede dat wij vandaag onderstaand bericht hebben gestuurd aan de KNVB, afdeling wedstrijdzaken.
De tekst speekt voor zich en zal voor alle betrokkenen niet als een verrassing komen.

Voor spelers, die nu tussen wal en schip vallen, zullen wij, eventueel in overleg met de KNVB, naar een gepaste oplossing zoeken. Het bestuur en de technische leiding zal proberen op korte termijn daarover verdere uitleg te geven.

KNVB Afdeling wedstrijdzaken,

Helaas moeten wij mededelen dat, ondanks alle inspanningen, het ons niet is gelukt om voor zaterdag genoeg spelers op de been te krijgen.

Naast alle reeds geblesseerde spelers kwamen er gisteren nog wat bij. Overige spelers van het tweede zijn daarom zo moedeloos geworden, dat enkelen zelfs hebben aangegeven zo wie zo niet meer verder te willen voetballen.

Onze inspanningen om enige ruimte te krijgen tot na de winterstop zijn jammer genoeg zonder resultaat gebleven.
Omdat wij ook voor de toekomst geen grote veranderingen zien (het blijft namelijk dit seizoen trekken aan een dood paard) rest ons niets anders dan ons voornemen van vorige week om het tweede elftal uit de competitie te halen nu definitief door te zetten.

Wij verzoeken de afdeling wedstrijdzaken om alle nog geplande wedstrijden van ons tweede elftal te annuleren.
De gevolgen van een en ander zien wij, wellicht in een persoonlijk gesprek (in Zeist, of ergens anders), gaarne tegemoet.

Met (droevige) sportgroeten,
Luc van Bolderick
Wedstrijdsecretaris FC Blauw-Wit Beursbengels

A.s.v Blauw-Wit