Rechtstreekse bus van Sportpark Sloten naar Schiphol!

Rechtstreekse bus van Sportpark Sloten naar Schiphol!

Goed nieuws: mede door de actieve bijdrage van een aantal clubs van het sportpark is het gelukt om vanaf 10 december a.s. (dag en nacht) ieder half uur een rechtstreekse OV-verbinding tussen Sportpark Sloten en Schiphol Plaza te krijgen. De nieuwe bus 195 maakt deel uit van het Schipholnet en zal rijden tussen Schiphol Plaza, via het busstation Schiphol Noord en Badhoevedorp, via de halte Sportpark Sloten naar station Lelylaan. Hierdoor wordt de bereikbaarheid van het sportpark aanzienlijk verbeterd.

Het is nu echter van belang dat er ook gebruik gemaakt gaat worden van deze nieuwe buslijn. Dat is in ons aller belang, omdat we deze verbinding dan overeind kunnen houden.

Richting Schiphol staat nu nog geen abri op de halte, omdat er op het ogenblik nog erg weinig gebruik wordt gemaakt van deze halte. Bovendien is er hier slechts beperkte ruimte beschikbaar. Als – zoals dat heet – de vervoersvraag gaat toenemen, zal Tamar Frankfurther haar best doen om hier tenminste een smalle abri te laten plaatsen. Dan kunnen buspassagiers ook hier beschut op de bus wachten.

A.s.v Blauw-Wit