Kagia 1 – BLWBB 1 (verslag van website Kagia)

Kagia 1 – BLWBB 1 (verslag van website Kagia)

Vandaag kwam Blauw Wit Beursbengels op bezoek. BW-Beursbengels begon, ondanks de grote titelaspiraties, matig aan de competitie. Tegen VEW ging het met 1-4 onderuit.

Daarna werd er gewonnen van UNO (1-8) en Hoofddorp (4-0). Kagia won van Arsenal en Ijmuiden. BW-Beursbengels was gebrand op een overwinning. Kagia wilde de goede reeks doorzetten. Het beloofde een mooie middag te worden.

BW-Beursbengels kwam goed uit de startblokken en scoorde al vrij snel de 0-1 (doelpuntenmaker Hansie Weehuizen). In het eerste kwartier was Kagia vooral zoekend hoe BW Beursbengels bestreden kon worden.

BW Beursbengels was in dit kwartier niet heel scherp waardoor het maar 0-1 bleef. Kagia kwam daarna meer en meer in de wedstrijd en liet met vlagen prachtige combinaties zien. Het gevaar kwam de eerste helft vooral van Tijs vd Schinkel die driemaal op rij een speler van Kagia bediende.

Voor rust zorgde Alain van Kesteren, Rens Lamboo en Timo Sluijmer voor goals van v.v. Kagia. Na rust was het rommeling. BW Beursbengels ging op zoek naar de aansluitingstreffer en Kagia kon er maar moeilijk aan komen.

Een vrije trap van Rens Lamboo zorgde voor de bevrijding (4-1). BW Beursbengels bleef nog een paar keer gevaarlijk maar tot echte grote kansen kwam BW beursbengels niet meer.

Kagia kreeg de mogelijkheid om via een strafschop in blessuretijd op 5-1 te komen maar de inzet van Timo Sluijmer werd gekeerd.

A.s.v Blauw-Wit