In Memoriam Rob de Vries

In Memoriam Rob de Vries

Gisteren bereikte ons het bericht dat Rob de Vries, van september 2003 tot en met mei 2007 voorzitter van FC Blauw-Wit Amsterdam, op 74-jarige leeftijd op 30 maart is overleden. Rob speelde in zijn jonge jaren als prof in het eerste elftal van Blauw-Wit. Hij is als één van de eerste voetbalprofs vertrokken naar Amerika waar hij speelde voor Pittsburg Phantoms.

In 1998 meldde Rob zich weer als lid van Blauw-Wit waarna hij dus in 2003 aantrad als voorzitter. In die functie heeft hij een belangrijk aandeel gehad in de fusiebesprekingen Blauw-Wit met Neerlandia/SLTO, KBV en Sparta Amsterdam tot FC Blauw-Wit Amsterdam.

Rob was een aimabel man die altijd van ‘gezelligheid om zich heen’ hield. Hij was dan ook erg geliefd binnen de vereniging.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

 

Condoleance en begrafenis Rob de Vries

Er is gelegenheid tot condoleren op woensdag 4 april van 20.00 tot 21.00 uur in uitvaartcentrum Finnema, Zwarteweg 108 te Aalsmeer.
De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal gehouden worden op donderdag 5 april om 12.30 in crematorium Westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam-Osdorp. Daarna is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.
I.p.v. bloemen graag een gift voor stichting “overleven met alvleesklier kanker”. Er zullen collectebussen aanwezig zijn.

A.s.v Blauw-Wit