De Brug 1 – Blauw-Wit Beursbengels 1 (Uitslag 2-2)

De Brug 1 – Blauw-Wit Beursbengels 1 (Uitslag 2-2)

Een enorme deceptie afgelopen zaterdag. Ondanks enorm veel kansen voor rust zagen we geen kans om het Haarlemse De Brug omver te spelen.

De thuisploeg kwam zelfs op een 1-0 voorsprong doordat de allereerste aanval een corner opleverde, die vervolgens met een zeer fraaie volley in ons doel werd gedeponeerd.

Gelukkig wist Annas Dabachi als vlot de 1-1 te scoren.

Helaas bleven we meer tegen ons zelf vechten dan tegen de tegenstander. Ook het hobbelige veld was niet in ons voordeel.

Na rust zouden we wel even orde op zaken stellen, maar al binnen de minuut stonden we beteuterd tegen een 2-1 achterstand aan te kijken. Het werd bij ons nog onrustiger en De Brug kreeg steeds meer zelfvertrouwen. 10 minuten voor tijd enorme opluchting.

Onze onverzettelijke aanvoerder Tommie Jansen werd onderuit geschoffeld en dus was een strafschop de enige juiste straf. Helaas werd de bal door de keeper gestopt en tot overmaat van ramp leverde de rebound (van Annas) via onderkant lat ook geen treffer op.

De volgende aanval was weer dreigend en een volleybalachtige move van een verdediger was weer aanleiding voor een strafschop. Raoul Darnoud nam nu de pingel en bleef wel ijzig kalm. De 2-2 met nog 10 minuten te gaan gaf weer hoop.

Helaas was die hoop ijdel. Dat betekende weer puntverlies tegen een tegenstander waartegen dat eigenlijk niet had mogen gebeuren. Hopelijk hervinden we snel ons zelfvertrouwen, zodat we met een prima gevoel de laatste periode in kunnen gaan.

A.s. zaterdag ASV Arsenal met een paar oude Bengels als speler. We gaan uit van een revanche op de enigszins ongelukkige nederlaag in de heenwedstrijd.

A.s.v Blauw-Wit