Verslag: BLWBB 1 – VVC 1 (uitslag 2-3)

Verslag: BLWBB 1 – VVC 1 (uitslag 2-3)

Het begint een eentonig verhaal te worden. Kennelijk zijn we niet in staat een zwakkere tegenstander op de knieen te krijgen.

Wederom waren we verreweg de bovenliggende partij, maar stonden we na afloop zuur genoeg met lege handen. De 0-1, in de 40ste minuut en na een slippertje in de verdediging, werd al weer snel weggewerkt.

Zion Linger had zich door de verdediging gewurmd, maar zijn schot werd door de keeper uit de hoek getikt.

Gelukkig wist Sergio Ommel, vanuit een moeilijke hoek, toch nog de bal bekwaam in het doel te werken. De 1-1 was ook de ruststand.

In de 55ste minuut kwamen we volkomen terecht op 2-1. Nu was het Zion die een handig overstapje van Sergio op waarde wist te schatten en de bal met een simpele voetbeweging in het doel kon werken.

Nu zou het dan eindelijk gebeuren, want de mannen uit Nieuw Vennep zouden wel geschrokken zijn. Helaas was deze veronderstelling zeer voorbarig.

Keeper Mo El Kourai moest een paar keer in aktie komen en met enkele fraaie reflexen kon hij vooralsnog de voorwaartsen van VVC van scoren afhouden.

Vier corners op een rij zorgden voor veel onrust in onze defensie. Bij de vierde wist een aanvaller achterwaarts in te koppen en verdween de bal in de hoek.

Keeper Mo was kansloos. Het werd nog erger, want vijf minuten voor tijd stonden we verdedigend weer te slapen. Na een snelle uitbraak werd vervolgens door VVC heel simpeltjes de 2-3 op het scorebord gezet.

Ons Va banque spel in de slotfase leidde tot niets. Zodoende alweer een zeer teleurstellend resultaat.

Al de derde nederlaag, welke voornamelijk op ons eigen conto (namelijk te vrijblijvend spel) kan worden geschreven.

Het is eigenlijk beschamend dat we in deze toch in principe niet bijster sterke afdeling al weer zo ver achter de feiten aanlopen.

Mannen, a.s. zaterdag naar Velsen-Zuid tegen IJmuiden, ook geen hoogvlieger. We gaan er van uit dat jullie deze zeperd(s) te beginnen zaterdag en daarna in het restant van de competitie nog kunnen rechtzetten.

A.s.v Blauw-Wit