BLWBB 1- IJmuiden 1 (uitslag 5-0)

BLWBB 1- IJmuiden 1 (uitslag 5-0)

Onderstaand verslag komt van de website van IJmuiden:

Vandaag telde voor IJmuiden maar 1 ding, 3 punten halen in Amsterdam op sportpark Sloten om degradatiezorgen te kunnen ontlopen.

Vanaf de aftrap laat IJmuiden zien dat zij niet onder doen voor de thuisploeg en er ontstaat een leuke wedstrijd. Blauw Wit/Beursbengels heeft enkele technisch zeer vaardige spelers in het team maar die kunnen geen potten breken. De wedstrijd kan alle kanten op. IJmuiden kan op voorsprong komen ware het niet dat met alleen de keeper in de 16 meter nog voor zich de IJmuiden aanvaller faalt. Na een klein halfuur spelen komt de thuisploeg onverdiend op de 1-0 na een fout van een IJmuiden verdediger. In de 1e helft hebben beide teams 8 doelrijpe kansen gehad en de aanwezigen IJmuiden supporters denken dat IJmuiden hier vandaag een punt kan halen en misschien zelfs 3.

Na rust kantelt de wedstrijd volkomen. IJmuiden is geen schim van voor rust en creëert geen enkele kans. Heeft er wat in de thee gezeten, onvoldoende inzet, was de koek op, kon niemand de zaalvoetballers af stoppen, gaf de thuisploeg na rust gas of komt IJmuiden kwaliteit te kort? Wie het weet mag het zeggen maar na 90 minuten staat er een stand van 5-0 op het scorebord, heeft de keeper zijn ploeg behoed voor een korfbal uitslag en is het 3 voor 12 geworden voor het keurkorps van IJmuiden.

Opmerking redaktie Blauw-Wit Beursbengels:

De verslaggever van IJmuiden heeft kennelijk een zwart-witte bril opgehad. 8 kansen in de eerste helft voor de bezoekers? Ik heb er slechts 1 genoteerd, waarbij onze doelman Bertram prima redde.

A.s.v Blauw-Wit