Blauw-Wit C1 – Vlug en Vaardig C1

Prachtig weer vandaag met bezoek van mijn zoon uit Tjechie ,dus extra support.
Ik deel ook een compliment uit aan Michael Hooper ,waar ik heel vaak op kan rekenen, zo ook vandaag weer als scheidsrechter en mijn dank daarvoor.

Sommige spelers kwamen veel te laat, een speler kwam niet opdagen en dat kan niet.

Vandaag de eerste keer voor karim, de kans om iets te laten zien.
Nogmaals de positie’s duidelijk gemaakt en dat ook iedereen zich er aan houd.

Want in dit seizoen merk ik dat spelers meer gericht zijn op aanvallen dan op verdedigen,gelukkig heb ik Awesta achterin als bewaker en dat is voor dit team belangrijk. We gingen goed van start en het begin was voor ons, maar waar we de laatste weken moeite mee hebben is het scoren, het afmaken op een makkelijker manier nu nog teveel draaien en keren en of te laat aan of doorgeven. Maar datzelfde zag ik ook bij het 1e elftal.

Toch was het raak in de 13e minuut 1-0 door Lorenso en dat hielden we vol tot de 23 minuut en door uit positie te zijn kreeg V en V de kans en maakte de 1-1.
We bleven gaan zo is het spel van Blauw-wit en dat leverde in de 37 minuut de 2-1 als een rommelgoal van Anouar op. In de rust duidelijk gemaakt dat het te weinig is en vooral de middenvelders duidelijk gemaakt in hun positie te blijven.

Wat ik wel merk ,dat we Ayyoub totaal niet missen, want Sonny vult die positie geweldig in ,hetzelfde is dat met Mustafa aan de andere kant klein , jong maar geweldige voetballer is. Na de limonade konden we weer van start en dat leverde in de 4e minuut de 3-2 op van Mohammed, 7e minuut was het Aladin met de 4-1
en dat gaf al aan dat ze vanuit de 2e lijn effectiever zijn dan ipv voorin te wachten en te laat terug.

Lorenso versterkte de stand in de 25ste minuut met de 5-1 en dan sluipt weer even de niet oplettendheid in en maakte V en V de 5-2 en de goal die gegund was , was die voor Berhan de 6-1, die de laatste 2 weken los begint te komen door hard te gaan werken. Na het laatste fluitsignaal tevreden met de 3 punten maar ook dat er weer iets lijn in begint te komen.

Wat leuk is vandaag dat er 5 verschillende spelers scoorden en dat is belangrijk omdat Lorenso de laatste weken veel kansen misten. Gelukkig staan we niet onderaan met 3 gewonnen wedstrijden en voor in de 2e klasse doen ze het goed. Ze hebben 3 punten meer, dan de B-Junioren ,onbegrijpelijk met zulke goeie spelers die bij mij bij de C-junioren kampioen werden, zelfs bijna 2 keer kampioen werden. Jammer dat dit niet wordt uitgebouwd, zodat er een paar doorschuiven naar de top, daarbij hebben ze iedere steun nodig van de CLUB.

Het wordt een zwaar seizoen waarmee ik met tegenslagen te maken heb, dus de eis dit seizoen ligt niet op kampioenschap, maar ervaring en spelinzicht. 4 a 5 ploegen zijn completer dat wij, wij roeien met de riemen die wij hebben. Daarnaast ben je afhankelijk van hoe ze vlaggen en fluiten bij de tegenstanders.

Daarmee kan ik zeggen dat we nog iets beter ,hadden kunnen staan.
Maar het is een jonge groep, luisteren is daarbij het grootste probleem.

In de Nederlandse Competitie waarschuwen ze jonge spelers, stap niet te snel en te vroeg over, want dan kon je heel laag vallen en ik vind dat sommige spelers dat doen. Nog te weinig opgebouwd. Zo zullen ze nooit de kans krijgen om in het eerste elftal te komen.

Compliment gaat naar het team voor de overwinning, maar taak goed uitgevoerd hebben , Sonny-Mustafa- Awesta – Leandro.
Compliment voor beide grensrechters vaders van Leandro en Mustafa heel belangrijke taak in en voor mijn speelwijze.
Week je rust voor de spelers, als coach ga ik mijn werk doen de volgende tegenstander bekijken dus geen rust.

Coach paul