Blauw-Wit C1 – DWS C2

Prachtig winterweer vandaag, de zieken waren weer hersteld, alleen Sonny melden zich af.
Keeper Yamin nog steeds geblesseerd, maar oh wat ben ik blij met zijn vervanger Mustafa.
Heel blij was ik met de heer Gur, die wilde fluiten, wel het belangrijkste van een wedstrijd voor een Coach.
Jammer is het toch dat er spelers zijn, die blijven te laat komen.

2e helft van het seizoen gaan we die aanpakken.
We hebben hard getraind op bepaalde onderdelen en dat begint rustig aan zijn vruchten af te werpen en na het verdwijnen van spelers, begin ik ook weer de juiste positiebezetting te krijgen en dat moet vertrouwen gaan geven. Vandaag tegenstander DWS altijd een lastige tegenstander en de opdracht was minimaal een punt te pakken. Een goeie warming-up, kaart controle, want wij weten uit ervaring dat ze bij DWS het niet zo nauw nemen en de wedstrijd kon beginnen.

Begin hadden we het moeilijk, maar hoe meer de 1e helft voortging ,hoe meer vertrouwen er bij kwam.
Er werd hard gewerkt, de verdediging stond goed en de keeper was Fantastisch en samen haalden ze de rust met 0-0.
In de rust werden spelers onrustig, omdat wij niet scoorden, maar toen duidelijk gemaakt, dat we van de 0 (nul) uitgingen.
2e helft fris van start, maar ik moest meer coachen omdat positie’s soms werden losgelaten en er gelopen werd met de bal ,
wat verboden was en dat resulteerde in de 6e minuut 0-1 achter.

Omdat wij te weinig scoorden en Awesta eruit moest met een blessure werd het moeilijker en dus wisselde ik vaker en zocht naar de snelheid voorin en dat resulteerde invalbeurt van Anouar en juist hij was degene die in de 15e de 1-1 op het bord liet zetten
En daarmee Dws van de kook maakten en boos waren, zij vonden het buitenspel en dat was niet zo, want zo snel de bal gespeeld is,kun je niet meer buitenspel staan.

De wedstrijd werd voortgezet maar wij hielden stand en werd de eindstand 1-1 en mede dankzij geweldig keeperswerk van Mustafa niet alleen de reddingen maar ook de rust waarmee hij dat doet. Ik ben trots op hem.
Leuk was dat een vader van DWS zei dat zijn zoon hier bij Blauwwit willen laten spelen. Deze wedstrijd toonde aan, dat we met welke speler dan ook resultaten kunnen boeken als iedereen de opdrachten uitvoert.

We spelen met 15 spelers waarvan 9 (1e jaars) en dan wel in de 2e klasse, dat is niet slecht. Compliment vandaag voor de scheidsrechter, maar zeker ook voor de vader van Mustafa die een geweldige wedstrijd Foutloos heeft gevlagt.

Heren hartelijke bedankt ook jullie hebben 1 punt.

Man van de Wedstrijd was MUSTAFA(Keeper) ik zag prachtige belangrijke reddingen.
Daarnaast ook een PLUIM voor Leandro hele goeie wedstrijd.
Het was de laatste wedstrijd van de 1e helft van het seizoen, waarin veel is gebeurd, maar vandaag mooi is afgesloten.

Gefeliciteerd mannen. Fijne Feestdagen.

Trainer/ Coach C1 “ Paul van der Meer”