Blauw-Wit Beursbengels 1 – SCW 1, uitslag 5-1

Blauw-Wit Beursbengels 1 – SCW 1, uitslag 5-1

Afgelopen zaterdag was het al heel vlot bekeken. Binnen 15 minuten stonden we voor met 4-0. De verdediging van SCW werd compleet zoek gespeeld en wisten we ook de uitgespeelde kansen te benutten. Hansie Weehuizen (3 maal) en Mick Wever (1 maal) namen deze treffers voor hun rekening.

Het hadden er trouwens nog meer kunnen zijn, maar lichtzinnigheid en ook zelfzuchtigheid verhinderden dat. Na 20 minuten leidde zo’n onachtzaamheid, nu in de verdediging, tot de 4-1. Een terugspeelbal van Jessie Tuffour belandde geheel onnodig in de voeten van de spits. Zelfs onze eminente keeper Youssef El Abdallaoui was daarom kansloos.

Even later kwamen we op 5-1 doordat Dennis Amankwah, na een snelle uitbraak, Mick wist te bereiken. Deze kon achteloos de treffer binnenwerken. Dat was allemaal binnen de 25 minuten. Helaas heeft uw verslaggever in de rest van de wedstrijd niets meer kunnen waarnemen wat het noteren waard was. Heel jammer, want het was bij uitstek de gelegenheid geweest om de score tot buitengewone proporties op te voeren.

Ook wat wissels in de tweede helft konden de gezapige strijdwijze niet meer ten goede wijzigen. Vroeger werd over zo’n tweede helft wel eens gezegd dat men deze net zo goed administratief had kunnen afhandelen. Jammer voor onze supporters die nu, ondanks de overwinning, toch met een heel klein katertje achter de bar moesten plaatsnemen.

A.s.v Blauw-Wit