BWBB 1 – Hoofddorp 1 (uitslag 4-0)

BWBB 1 – Hoofddorp 1 (uitslag 4-0)

10 september:

Afgelopen zaterdag de tweede thuiswedstrijd. Wederom een ploeg uit Hoofddorp.

Zoals ook de eerste wedstrijd waren we de eerste helft heer en meester. Ook nu kwamen we redelijk snel op een voorsprong. Een uitbraak over rechts werd laag voorgezet en daar was Mick Wever er als de kippen bij om de voorzet op waarde te schatten.

Dat betekende een gedecideerde 1-0 voorsprong. Hierna bleven we aanvallen, maar eigenlijk te gehaast voor doel. Grote kansen, of mogelijkheden gingen jammerlijk de mist in.

Na 35 minuten was daar ineens weer Mick die opstond. Een kleine slalom langs verdedigers werd afgesloten met een doffe knal die de prima keeper van Hoofddorp kansloos liet. De 2-0 was geruststellend, ook voor het gemoed van de spelers, omdat we ook nu weer dotten van kansen lieten liggen.

Vlak voor rust een vloeiende aanval over links. Via een combinatie Mick/Hansie Weehuizen kwam de bal terecht bij Zion Linger. Zion aarzelde geen moment en schoot droog in de hoek. Dat was in ieder geval een lekkere ruststand.

Na rust was het spelbeeld gelijk aan de eerste helft. Enorm overwicht, maar tot het opvoeren van de stand kwam het niet. Tot 10 minuten voor tijd de laatste pass wel klopte. Via Zion kwam de bal terecht bij Dennis Amankwah, die de bal redelijk eenvoudig binnen werkte.

Vermeldenswaardig is verder nog dat Dutinder Rana, na lang blessureleed, een (overigens prima) invalbeurt kende en ook Khalid Mamouni aan zijn eerste speelminuten toekwam. De 4-0 overwinning was uiterst verdiend.

Laten we hopen dat we a.s. zaterdag weer zoveel kansen creëren, al zal Kagia uit Lisserbroek, gezien de uitslagen een pittige tegenstander worden.

A.s.v Blauw-Wit