Verslag: Beker BLWBB 1 – Ajax (za) 2

Verslag: Beker BLWBB 1 – Ajax (za) 2

Vanavond de bekerwedstrijd tussen ons vlaggenschip en het reserve elftal van Ajax (zaterdag). Wel een reserve team, maar met ongelofelijk veel talent natuurlijk. Blauw-Wit begon geconcentreerd, al kregen de Ajaxieden enkele mogelijkheden die zij niet konden uitspelen.

Wij konden ons in het vervolg prima onder de druk uitspelen, waardoor er kansen ontstonden. Na 15 minuten werd Zion Linger aan de buitenkant aangespeeld en zijn dribbel naar binnen, gevolgd door een prima voorzet, werd door spits Sergio Ommel binnen gewerkt.

Een vroege 1-0 voorsprong. Ajax was optisch misschien wel gevaarlijk, maar onze verdediging kon steeds goed ingrijpen. De beste kansen waren voor ons, helaas ontbrak de scherpte. Vlak voor rust werd, de aalvlugge en doorgebroken Zion neergelegd. De toegekende penalty werd uiterst beheerst binnengeschoten door aanvoerder Pascal Heije.

Even later werd gefloten voor rust. Langdurig noodweer (donder en bliksem) waren er verantwoordelijk voor dat de tweede helft niet meer kon worden gespeeld. De tweede helft zal eerdaags worden uitgespeeld. Zodra we meer weten van de KNVB zal dat natuurlijk worden gecommuniceerd.

A.s.v Blauw-Wit